Începând sa alergi având un exces de greutate

Pentru a evita riscul de leziuni musculare sau articulare, cei care au un exces de greutate egal sau mai mare de 20 kg, trebuie sa înceapa cu o activitate fizica cu impact scazut, cum ar fi înotul, ciclismul sau utilizarea de biciclete stationare, înainte de a începe sa alerge propriu-zis.

Aceste activitati trebuiesc sa fie însotite de o alimentatie sanatoasa si echilibrata, pentru a obtine rezultate optime. Când atingeti un exces de greutate mai mic de 20 kg puteti sa începeti sa alergati, dar cu anumite masuri de precautie. “Fii sincer cu tine însuti si începe antrenamentul conform istoricului tau sportive si starii tale fizice actuale!” Trebuie sa stiti ca toti cei care acum pot sa alerge mai mult de o ora sau la un marathon, la început nu puteau sa alerge mai mult de cinci minute fara oprire. Începeti planul de antrenament conform nivelului dumneavoastra, ramânând cel putin 2 saptamâni la fiecare nou pas. Nu avansa pâna nu te simti comod cu pasul anterior.

eevahn

0 thoughts on “Începând sa alergi având un exces de greutate

  1. Test User says:

    Sed sed odio tellus. In tristique felis ac facilisis tempor. Nunc non enim in dolor congue pulvinar sed sed nisi. Mauris viverra convallis feugiat. Nam at mauris laoreet, dictum leo at, tristique mi. Aenean pellentesque justo vel diam elementum iaculis. Nam lobortis cursus vestibulum. Nulla feugiat mauris felis, auctor pretium dui euismod in.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *